Belgische Ardennen, 1944

 

Een prachtig bordspel, dat zich situeert tijdens het ijskoude Ardennenoffensief. 

~

Clash of the Ardennes is makkelijk te leren, behoeft geen historische kennis en is binnen enkele minuten opgezet.

~

Ben jij in staat om je partner of vriend te slim af te zijn? Voor slechts 49,- euro krijg je dit

prachtige -grotendeels houten- bordspel toegestuurd, van Nederlandse makelij!

(verzending inbegrepen voor Nederland en België)

 

 


 

Wat zit er in het spel?

 

 • 25 houten Geallieerde eenheden
 • 25 houten Duitse eenheden
 • Een speelveld van maar liefst 54x80cm
 • Een regelboekje in het Nederlands
 • 20 Objective kaarten
 • 20 Victory kaarten
 • 6 houten straatmarkeringen
 • 14 houten startblokken
 • Een (starters)munt
 • Player aids
 • Designboekje (Engels en zolang de voorraad strekt)


 

Hoe werkt het spel?

  

Beide spelers zitten tegenover elkaar en kiezen een zijde (Geallieerd of Duits). De verschillende eenheden, met allen hun eigen mogelijkheden, worden naast het bord geplaatst. Vanuit je eigen zijde bouw je jouw leger op, vanaf 1 van de 7 straten, om zodoende de overzijde te bereiken. Heb je een overzijde bereikt, dan heb je deze straat veroverd. Welke straten je moet veroveren, worden beschreven op je geheime missiekaart. Per beurt mag je vier acties uitvoeren (zo is het plaatsen van een eenheid bijvoorbeeld 1 actiepunt waard). Zodra de eenheden elkaar tegenkomen, vind er een 'clash' plaats en wint de sterkste eenheid. Door tactisch vooruit te denken en je eenheden slim in te zetten, wordt elk spel spannend en kan het tij, door een slimme zet, ineens keren! 

 

Clash of the Ardennes is gemakkelijk (aan) te leren, behoeft geen historische kennis en is gegarandeerd een succes op de zaterdagavond onder het genot van een lekker drankje! 


Bestel het spel hier:

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Deze leest u hier. Hier vindt u ook onze adresgegevens.

 


Help! Nieuw hier?

 

Geen probleem! We snappen dat we je eigenlijk nog niet kennen en dat het betalen op websites die je niet kent nog wel eens voor verassingen kan zorgen.

 

Wil je wel graag het spel hebben, maar koop je het spel liever via de bekende wegen of heb je bijvoorbeeld nog een kadokaart over, dan hebben we goed nieuws! Je kan het spel ook simpel via Bol.com kopen. Ook hier zijn we vertegenwoordigd en weet je zeker dat het goed gaat komen. 

  

Reviews en beoordelingen

  

Wij zijn zeer trots te mogen vermelden dat we over de 50 professionele reviews/previews en beoordelingen hebben mogen ontvangen vanuit de hele wereld. Met een gemiddelde van 4,2 van de 5 sterren zijn we uiteraard erg blij! Hieronder hebben we een paar reviews geplaatst, maar hier kun je er nog vele andere vinden. Allen traceerbaar en oprecht! Onderstaande reviews zijn vrij vertaald.

 

Tabletop Gaming Guild  
⭐ 10/10

Clash of the Ardennes is een fenomenaal, abstract, strategisch 2-speler bordspel, met verbazingwekkende kwaliteit en illustraties. Maar het meest verrassende aspect van het bordspel voor mij is hoe het in staat is om een episch en spannend gevoel te geven aan elk nieuw spel.

Board Game Meeple

Eindelijk een oorlogsspel zonder regels die je in slaap krijgen! De gameplay is verrassend, snel te leren en alle houten onderdelen + illustraties zijn werkelijk prachtig!

The Board game Connaisseur  
⭐/⭐ 4/5

Dit bordspel heeft mij volledig verrast. Het is zelfs beter dan ik had gedacht. Het afwisselende spelbeeld zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je vooraan in de linie staat.

Board Game Geek  
⭐/⭐ 7.6/10

Op werelds grootste bordspel website scoren we een hele mooie 7.6 uit 10! En ook daar zijn we erg trots op. 

  

Over ons

  

Ons team is klein maar fijn. Al hebben we vanuit alle hoeken van de wereld hulp mogen ontvangen. Wij zijn iedereen dan ook zeer dankbaar voor hun inzet, op welke manier dan ook. Het spel is bedacht door Elwin, op fantastische wijze vorm gegeven door Steve en zonder de brede inzet van Sabine was het nooit een geheel geworden. Dank allen!


 

Pak deze laatste kans!

  

Pak deze laatste kans om de eerste druk van het spel te bemachtigen. Betaal snel en veilig via iDeal, Bancontact, PayPal, Creditkaart en vele andere betaalmogelijkheden. Dank voor je interesse! Dat waarderen wij enorm!

 

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Deze leest u hier. Hier vindt u ook onze adresgegevens.